Lazetić: Idemo u Beograd motivisani i spremni

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 23:52

Lazetić: Idemo u Beograd motivisani i spremni

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da njegova ekipa u Beograd dolazi motivisana, i da će dati sve od sebe kako bi pobedili Voždovac.

Fudbaleri TSC-a gostovaće u utorak ekipi Voždovca, u meču poslednjeg 30. kola regularnog dela Superlige Srbije.

"Motivacija je ključ svega i smatram da moji momci mogu na svaku narednu utakmicu da idu sa samopouzdanjem. Idemo u Beograd motivisani i spremni i ukoliko svaki igrač da svoj maksimum, nećemo imati problem, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez obzira što je ekipa Voždovca imala dva dana više za pripreme od nas, što je u ovoj fazi sezone veoma važno. Pripremili smo se kao i za svaku drugu utakmicu do sada, forsiraćemo svoj stil igre i daćemo sve od sebe da pobedimo", rekao je Lazetić, preneo je klupski sajt.

Tim iz Bačke Topole uoči plej-ofa zauzima drugo mesto sa 59 bodova, odnosno ima isti učinak kao i trećeplasirani Čukarički, i ima dva boda više od četvrtoplasiranog Partizana. Voždovac je na sedmoj poziciji sa 37 bodova.

Lazetić je pohvalio Voždovac, koji sa malim budžetom i mladim timom pravi odlične rezultate.



"Igraju agresivno, borbeno, teško primaju golove i postižu sjajne rezultate. Prepoznaje se ruka njihovog trenera i stručnog štaba kao i filozofija koju Voždovac gradi godinama. Iskustvo sa prijateljske utakmice koju smo igrali pred početak sezone podseća nas da je njima uspevalo da pronađu rešenje i izvuku maksimum iako smo mi bili kompaktni i dobri. Igrače sam upozorio da ukoliko neko misli da ćemo mi imati bilo kakvu prednost zbog toga što su oni rasterećeni jer zauzimaju sedmo mesto na tabeli, bolje da ni ne kreće sa nama na put
", dodao je on.

Vezni fudbaler Ifet Đakovac istakao je da ekipu TSC-a očekuje težak meč protiv kvalitetnog protivnika.

"Naravno, ako mi budemo pravi i ako ispunimo sve zahteve koje šef stručnog štaba postavi pred nas, verujem da ćemo se iz Beograda vratiti neporaženi", zaključio je Đakovac.

Voždovac i TSC igraju utakmicu u utorak od 18.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.