Lazetić: Bio je spektakl

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 23:11

Lazetić: Bio je spektakl

Trener TSC-a Žarko Lazetić oglasio se posle remija sa Partizanom.

Fudbaleri Partizana i TSC odigrali su 3:3 u prvoj utakmici Superlige Srbije.

Duljaj nije bio zadovoljan remijem, ali sa Lazetićem je druga priča.

"Teško pitanje, zadovoljan sam jer smo odigrali vrhunsku utakmicu i nismo izgubili. Imali smo sve, ali i Partizan je imao penal i bio je spektakl, a čestitam partizanu na odličnoj utakmici i ovo nam je terbalo da se vratimo i da damo gol, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a bod kao bod manje više i značiće nam ovo za ubuduće", kaže Lazetić.

TSC ne odstaete nikada...

"Sigurno, probaćemo još više da radimo, primili smo golove iz grešaka i da ih smanjimo i da u završnici budemo bolji. Teško je igrati sa Partizanom i kada se povede je teško da se iskontroliše jer oni i na karakter i kvalitet pogađaju sa 20 metara, staršna utakmica, a Partizanu želim sve najbolje osim kada igra sa nama i momcima čestitam još jednom", kaže trener domaćeg tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.