Lazar Rosić pojačao Vojvodinu

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 21:31

Lazar Rosić pojačao Vojvodinu

Odbrambeni fudbaler Lazar Rosić novi je igrač Vojvodine, saopštio je novosadski klub.

Rosić igra na poziciji štopera, a za Vojvodinu je već nastupao u sezoni 2015/16 kada je odigrao 28 utakmica i postigao tri gola.

"Jako sam srećan što sam se vratio, o čemu odavno razmišljam, ali je sada bio pravi trenutak. Tu odluku dodatno su mi olakšali ljudi iz kluba koji su pokazali ogromnu želju da ponovo obučem dres Vojvodine", rekao je Rosić.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Nisam imao ni najmanju dilemu oko povratka i mislim da se vraćam u pravom trenutku. Lično osećam da sam u najboljim godinama, a i Vojvodina u poslednje vreme ide uzlaznom putanjom i želim da se uskoro borimo za sve trofeje i da se konačno domognemo te jeseni u Evropi",
dodao je on.

On je potom igrao za portugalske klubove Bragu, Nasional i Moreirense, dok je prošle sezone nastupao za Kor Fakan iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

U Srbiji je pored Vojvodine 30-godišnji fudbaler igrao i za Šumadiju 1903, Radnički iz Kragujevca i niški Radnički.

Rosić se odmah priključio ekipi koju sa klupe vodi Radoslav Batak.

"Već danas krećem sa treninzima, ali biće mi potrebno nekoliko dana da pronađem ritam i verujem da ću već od sledeće nedelje biti na raspolaganju ekipi i stručnom štabu", istakao je on.

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak od 20.00 dočekuju kiparski APOEL, u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Prvi meč na Kipru završen je pobedom APOEL-a 2:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.