Lazar Marković se vratio u Humsku

Izvor: RTS, 03.Sep.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazar Marković se vratio u Humsku

Lazar Marković se vratio u Partizan. Bivši reprezentativac Srbije i doskorašnji igrač Liverpula ponovo je član crno-belih, potvrđeno je na Tviter nalogu kluba iz Humske. On se u klub vratio kao slobodan igrač.
Dogovor je postignut u finišu prelaznog roka u Evropi, svega nekoliko sati pre završetka. Lazar Marković se u Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vratio kao slobodan igrač.

Ugovor je potpisan na tri godine, a 25-godišnje krilo u Humskoj je posle šest godina provedenih u inostranstvu.
Posle Partizana Lazar je bio član Benfike, Liverpula, Fenerbahčea, Sportinga iz Lisabona, Hala, Anderlehta i Fulama. Međutim, osim u prvoj sezoni kada je došao u Benfiku i prve godine u Liverpulu, nije bio u prvom planu trenera, pa se nije ni naigrao.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lazar Marković u Partizanu!

Izvor: B92, 03.Sep.2019

Bivši reprezentativac Srbije i fudbaler Liverpula vratio se u beogradski Partizan pošto je dogovor postignut u smiraj letnjeg prelaznog roka.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.