Lazar Marković blizu Olimpijakosa?

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazar Marković blizu Olimpijakosa?

Posle povratka iz SAD, krilni napadač Liverpula mogao bi da postane član najvećeg grčkog kluba.

Srpski internacionalac Lazar Marković (24) započeo je ovog leta poslednju godinu  ugovora sa Liverpulom, koji je potpisao u leto 2014.

Iako je dugo član "Redsa", brzonogi Čačanin veći deo ugovora "odradio" je na pozajmicama, jer je u dresu Liverpula odigrao 34 utakmice, pa odlazio na kratke ili relativno duže epizode u Fenerbahče, Sporting, Hal i Anderleht, u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je proveo prošlu polusezonu.

Ovog leta, nekadašnjeg igrača Partizana Jirgen Klop ponovo je poveo na pripreme u SAD, posle kojih će "Markec" po svemu sudeći opet otići sa Enfilda.

Prema pisanju grčkih medija, Marković će uskoro postati igrač Olimpijakosa i nije navedeno da li će njegova selidba biti definisana kao transfer ili pozajmica.

Povremeni reprezentativac Srbije (22 nastupa) prošle sezone nije imao klub do zime, pa je u januaru prešao u Anderleht, u kojem je najpre nekoliko nedelja sticao kondiciju, pa u osam nastupa za tim iz Brisela postigao jedan gol.

Ovog leta Klop ga koristi u pripremnim utakmicama, a Marković je tu šansu iskoristio da postigne gol protiv Blekburna.

Ako njegov transfer u Olimpijakos bude ozvaničen, postaće saigrač još jednog bivšeg igrača Partizana, Uroša Đurđevića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.