Lazar Marković NE IDE u Anderleht

Izvor: Mondo, 01.Sep.2018, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazar Marković NE IDE u Anderleht

Srpski fudbaler ipak se neće iz Liverpula preseliti u Belgiju

Foto: Guliver/Getty images/Lynne Cameron

Lazar Marković bio je na korak od napuštanja Liverpula i preselenja u Anderleht, ali je taj transfer propao u poslednji čas.

 Iako je Liverpul dogovorio uslove sa klubom iz Brisela da kupi Markovića za 3,2 miliona evra, uz klauzulu da mu pripadne i 50 odsto od naredne prodaje srpskog igrača, transfer je ipak propao.

Marković je bio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << razgovoru u Briselu, ali u finišu prelaznog roka nije uspeo sa Anderlehtom da dogovori lične uslove.

Za Markovića je bio zainteresovan i solunski PAOK.

Srpski fudbaler ima još godinu dana ugovora sa Liverpulom, za čiji prvi tim nije igrao još od maja 2015. godine, već je većinu vremena proveo na pozajmicama.

Engleski klub je za njegov dolazak inkasirao Benfiki 22 miliona evra 2014. godine, kada ga je doveo.

Pitanje je sada da li će Marković ostati na Enfildu do isteka ugovora, ili će ranije raskinuti saradnju kako bi kao slobodan igrač potražio novu sredinu u kojoj bi pokušao da oživi karijeru.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.