Lazar Marković: Eh, taj Brendan Rodžers...

Izvor: Mondo, 21.Okt.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazar Marković: Eh, taj Brendan Rodžers...

Fudbaler Liverpula na pozajmici u Fenerbahčeu Lazar Marković kaže da nije imao dobar odnos sa doskorašnjim trenerom crvenih Brendanom Rodžersom.

Foto: FK Fenerbahče

Lazar Marković je leta 2014. godine koštao Liverpul 27 miliona evra. Toliko je slavni engleski klub platio Benfiki za njega.

Ali, srpski reprezentativac nikako nije uspevao da se nametne, uklopi u tim. Ovog leta Liverpul ga je prosledio na pozajmicu u Fenerbahče, a u razgovoru za portugalski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << list "A Bola" otkrio je svoje viđenje zašto u Liverpulu nije pokazao ni delić onoga što zna.

"Moj odnos sa trenerom (Brendanom Rodžersom) nije bio dobar. To je bio glavni problem. Stavljao me je da igram na razne pozicije, ali ne i na onu u kojoj mogu da pokažem najviše", kaže "Markec".

Rodžers je smenjen pre dve nedelje, a na njegovo mesto došao je Jirgen Klop, koji može da vrati Markovića sa pozajmice već u januaru.

Na početku ove sezone, Rodžers je govorio da će i Marković i Alberto Moreno (koji je presedeo na klupi premijerni meč protiv Stouka) dobiti šansu.

"Oni dobro znaju, iz razgovora koje smo vodili, da nas čeka duga sezona i da će nam sigurno biti potrebni. Obojica su talentovani igrači i zbog toga su došli u klub. Prvi put u njihovim karijerama možda su se našli u ovoj situaciji - da nisu standardni prvotimci", govorio je Rodžers u avgustu.

Međutim, u želji da više igra, Marković je shvatio da u Liverpulu takvu priliku neće dobijati (često), pa ga je klub prosledio na pozajmicu.

Da li će se Marković i kada vratiti na Enfild roud - videćemo.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.