Lav kup Srbije: Bez iznenađenja

Izvor: B92, 14.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lav kup Srbije: Bez iznenađenja



U polufinalu Lav kupa Srbije igraće ekipe Partizana, Crvene zvezde, Vojvodine i Banata. Oba duela članova Meridijan Superlige i Prve lige Srbije dobili su timovi iz višeg ranga, Partizan je bio bolji u Apatinu, a Banat u Zrenjaninu od Bežanije.

Prvo poluvreme utakmice Čukarički - Crvena zvezda završen je bez golova, prednost 'crveno-belima' doneo je Milan Purović, pogotkom u 63. minutu.

Konačnih 2:0 za Crvenu zvezdu postavio je Aleksandar Trišović, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedanaest minuta pre kraja.

Vojvodina je bila bolja od Radničkog u Pirotu. Novosađani su poveli u 22. minutu golom Ranka Despotovića, a Gojko Kačar je povećao prednost gostiju u 54. minutu.

Jedini gol za domaći tim postigao je Andrija Kaluđerović u 73. minutu.

Iako su jesenas u Apatinu poraženi, a ovog proleća se mučili sa ekipom Mladosti, 'crno-beli' su se lako plasirali u polufinale Lav kupa.

Prvi gol postigao je Stevan Jovetić u 10. minutu, udarcem sa dvadesetak metara.

Šest minuta kasnije Smiljanić je sa 'bele tačke' povećao vođstvo gostiju, a poslednji pogodak viđen je u osmom minutu nastavka kada je Marinković pogodio gol Apatinaca.

Utakmica u Zrenjaninu odlučena je pogotkom Marka Zorića u 89. minutu.

Zrenjaninci su poslednjih desetak minuta odigrali sa igračem manje zbog isključenja Miloševića.

Lav kup Srbije, četvrtfinale:

Mladost Apatin - Partizan 0:3 (0:2)

Čukarički - Crvena zvezda 0:2 (0:0)

Radnički Pirot - Vojvodina 1:2 (0:1)

Banat - Bežanija 1:0 (0:0)

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.