Lautaro: Tim je bitan, kao na Mundijalu, zaslužili smo finale

Izvor: B92, 16.Maj.2023, 23:23

Lautaro: Tim je bitan, kao na Mundijalu, zaslužili smo finale

Fudbaleri Intera po šesti put će igrati za pehar klupskog prvaka kontinenta.

U revanš meču polufinala Lige šampiona pobedili su Milan u Derbiju dela Madonina sa 1:0 (0:0) i ukupnim rezultatom 3:0 prošli dalje.

Meč je rešio Argentinac Lautaro Martines pogotkom u 74. minutu susreta.

On je postao drugi argentinski igrač koji je za Inter u polufinalu elitnog takmičenja postigao gol.

Prethodno je to uradio Dijego Milito 2009/10.

"Mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je istorije u ovom dvoboju, uradili smo izvrstan posao u obe utakmice. Naša snaga je u timskom radu, to sam imao i sa Argentinom na Mundijalu. Dao sam svoj primer momcima, ako smo svi na istoj strani, sve je lakše. Zaslužili smo ovakve večeri", kaže Lautaro za Skaj Sport Italija.

On je presrećan što će 10. juna protiv Mančester siti ili Reala igrati za pehar UEFA:

"Svaki put kad izađem na teren pokušavam da dam sve od sebe, da pomognem kolegama. Znali smo da imamo veliku priliku da uđemo u finale. Sada smo tamo. Finala se uvek igraju jako, daćemo sve od sebe da uradimo najbolje što možemo", poručio je junak utakmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.