Lautaro Martines ne želi da ide iz Intera

Izvor: B92, 04.Okt.2023, 23:53

Lautaro Martines ne želi da ide iz Intera

Fudbaler Intera Lautaro Martinez nema nameru da napusti milanski klub, izjavio je menadžer argentinskog reprezentativca Alehandro Kamano.

Inter je prvi na tabeli Serije A sa 18 bodova, koliko ima i drugoplasirani Milan. Martinez je prvi na listi strelaca Serije A sa devet golova

"Lautaro je srecan, želi da bude deo Interovog projekta, koji je zaista ambiciozan. Ima sjajan odnos sa saigračima i svima ostalima. Na kraju krajeva, on je dugogodišnji projekat jednog od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najboljih klubova u Evropi i srecan je u privatnom životu, zajedno sa porodicom", rekao je Kamano.

Martinez (28) je član Intera od 2018. godine, a ima ugovor sa klubom do 30. juna 2026. godine. On je za milanski klub odigrao 245 utakmica i postigao je 112 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.