Laudrup veran Svonsiju

Izvor: Mondo, 08.Mar.2013, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laudrup veran Svonsiju

Mikael Laudrup produžio je ugovor sa Svonsijem do juna 2015. godine, iako se spekulisalo da će na leto preuzeti Čelsi ili Real Madird.

Laudrup je od postao menadžer "labudova" na početku ove sezone i za kratko vreme doveo je klub do najvećeg uspeha u istoriji, osvojivši Liga kupa. Svonsi je u finalu pobedio Bredford 5:0.

Laudrup je još jednom ponovio da je izuzetno srećan u Svonsiju i negirao da će preuzeti neki od većih kluba.

"Bilo je dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << spekulacija da ću preuzeti neki veći klub u narednom periodu, ali ja sam uvek govorio da sam srećan ovde", rekao je Laudrup.

Svosni nakon 28. kola Premijer lige zauzima osmo mesto sa 40 bodova, a u subotu će gostovati Vest Bromvič Albionu.

(Beta, MONDO - foto: AP)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Laudrup na klupi Svonsija do 2015.

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Mar.2013

Trener Svonsija Mikael Laudrup produžio je ugovor sa tim klubom do juna 2015. godine, iako se spekulisalo da će na leto preuzeti Čelsi ili Real Madird.. (FOTO: Rojters). Laudrup je od preuzimanja Svonsija na početku ove sezone doveo klub do najvećeg uspeha u istoriji osvajanjem Liga kupa, pobedivši...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.