Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2021, 18:47

Laso pred Zvezdu: Ljulj je i dalje „out“

"Imamo igrače sa manjim fizičkim problemima"

Crvena zvezda gostuje Real Madridu u okviru Evrolige u sredu od 21 čas, a pred taj susret govorio je i trener Madriđana Pablo Laso.

Kao što se zna da crveno-beli neće moći da računaju na Džordana Lojda i Marka Simonovića, tako je Laso rekao da će Serhio Ljulj preskočiti i ovaj duel.

"Imamo igrače sa manjim fizičkim problemima. Ljulj je i dalje "out", radi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sam, van ekipe. Naš cilj je da odigramo dobar meč protiv Crvene zvezde, koja je uvek komplikovan protivnik", rekao je Laso.

Potom je pohvalio određene igrače Dejana Radonjića.

"Imaju sposobne visoke igrače koji mogu da šutiraju, važnog igrača O´Brajanta. Na bekovskim pozicijama Voldena i Lojda. Lojd će verovatno propustiti utakmicu, ali je jedan od najboljih skorera u ligi. Kolom igra sjajno pik en rol. Zvezda je uvek kompetitivan tim, moraćemo da odigramo najbolje što znamo", rekao je Laso.

A mladi košarkaš Reala, Usman Garuba, dodao je da je Crvena zvezda "učinila" život Madriđanima "teškim" u prvoj utakmici sezone.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.