Laso: Ne pobeđuje svako u Beogradu, mogao je i Panter da pogodi

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 00:04

Laso: Ne pobeđuje svako u Beogradu, mogao je i Panter da pogodi

Trener gostiju Pablo Laso je oduševljen susretom i pobedom nad Partizanom.

Trojkom Franciska na sekund pre kraja Bajern je stigao do trijumfa od 79:78.

"Bilo je predivno. Rekli smo da će biti teško do kraja. Bili smo u zaostatku, ali borili smo se. Mašili smo, izmicao nam je meč, ali odigrali smo pametno na kraju. Uspešno smo završili, a ne mogu mnogi da kažu da su ovde pobedili", rekao je Laso.

Na obraćanju medijima, trener namečkog tima je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao i ovo:

"Želim da čestitam svojim igračima. Znali sko koliko je ovde teško igrati pred ovim navijačima. Utakmica je bila neizvesna, Kaminski je davao pus svojoj ekipi, ali smo držali se svog plana igre, uspeli smo da se vratimo i kada je Francisko pogodio to je bilo to. Mogao je i Panter da pogodi, ali nije. Mnogo velika pobeda za borbu u plej-inu", poručio je španski stručnjak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.