Laskava nagrada za Vreme sporta i razonode

Izvor: RTS, 28.Feb.2020, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laskava nagrada za "Vreme sporta i razonode"

Emisija "Vreme sporta i razonode", koja narednog meseca obeležava šest decenija medijskog života, dobila je laskavo priznanje kao najkvalitetnija i najslušanija sportska emisija u Srbiji. To je odluka kolega iz Sportske mreže Sportnet, do koje su, stoji u saopštenju, došli jednoglasno.
Nagrada porodičnom magazinu Radio Beograda 1 biće uručena u petak, 13. marta, na svečanosti kojom će biti obeleženo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 60 godina postojanja emisije Vreme sporta i razonode.
"Naglašavamo da ovo priznanje nije u vezi značajnog jubileja, na kome iskreno čestitamo i izražavamo svoje divljenje, već na osnovu kvaliteta i načina na koji je realizovan ovaj program u godini koju smo ispratili", navodi se u obrazloženju Sportske mreže Sportnet.
"Savšren spoj sporta i drugih plemetih stvari koje ovaj svet čine lepšim, poštovanje prema legendama i širom otvorena vrata talentima koji dolaze, nisu nam jednostavno ostavljali drugu mogućnost, navodi se u propratnom tekstu", s potpisom direktora Sportneta Damira Đorđevića.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Porodicnom magazinu Vreme sporta i razonode nagrada Sportneta

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 29.Feb.2020, 14:14

Emisija Vreme sporta i razonode, koja narednog meseca obelezava sest decenija medijskog zivota, dobila je laskavo priznanje kao najkvalitetnija i najslusanija sportska emisija u Srbiji. To je odluka kolega iz Sportske mreze Sportnet, do koje su, stoji u saopstenju, dosli jednoglasno. .Nagrada porodi..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.