Las Palmas ne zna da igra u gostima, Bilbao držao časove fudbala (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Las Palmas ne zna da igra u gostima, Bilbao držao časove fudbala (VIDEO)

Čak 5:1 za Bilbao na San Mamesu

U sudaru dve domaćinske ekipe slavila je, logično, ona koja je igrala kod kuće. Atletik Bilbao je držao čas fudbala o slavio s čak 5:1 (3:0) na San Mamesu uz po dva gola Ikera Muniaina i Arica Adurica.

Baski su delovali toliko moćno da se stekao utisak da su mogli da daju još neki gol. Dovoljan je podatak da su za 18 prvih minuta stigli tri puta da zatresu gol Las Palmasa koji je došao da se nadigrava, ali mu se to obilo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << o glavu.

Igrao je Muniain za desetku, kao kada je trener bio Marselo Bijelsa. Prštalo je sa svih pozicija, a naravno ni Aduric mu nije ostao dužan pa se Las Palmas našetao od mreže do sredine terena. Jednostavno, to je potpuno drugačiji tim kada igra u gostima, a nešto sasvim drugo kada nastupa na Kanarskim Ostrvima.

Prvi gol na meču dao je Mikel San Hoze, da bi se potom Muniain i Aduric menjali naizmenično i u pojedinim momentima poigravali sa gostima.

Inače, kada se gledaju samo poeni osvojeni kod kuće, Bilbao se nalazi na 4. mestu na tabeli.

Bilbao je sa ova tri boda na šestom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali će mu biti teško jer su Sosijedad i Eibar za petama.

Las Palmas je na sigurnom 13. mestu na tabeli.



PRIMERA, 32. KOLO

Petak:

Atletik Bilbao - Las Palmas 5:1 (3:1)

/San Hoze 7, Muniain 9, 58, Aduric 18, 59 - Bigas 12/

Subota:

13.00: Deportivo La Korunja - Malaga

16.15: Sporting Hihon - Real Madrid

18.30: Atletiko Madrid - Osasuna

20.45: Barselona - Real Sosijedad

Nedelja:

12.00: Leganes - Espanjol

16.15: Valensija - Sevilja

18.30: Real Betis - Eibar

20.45: Granada - Selta

Ponedeljak:

20.45: Deportivo Alaves - Viljareal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.