Las Palmas je najsrećniji klub ovog leta - stiže i Dijego Kosta! Bez dinara obeštećenja naravno

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Las Palmas je najsrećniji klub ovog leta - stiže i Dijego Kosta! Bez dinara obeštećenja naravno

Po istom sistemu kao i Vitolo

Ko god da je u Madridu smislio taj plan sada je verovatno najponosniji na svetu. Upalilo je sa Vitolom, a sada će isti sistem biti primenjen i na Dijega Kostu, pa će Las Palmas ni kriv ni dužan sledeće jeseni imati dva vrhunska asa.

Ne samo njih, jer su ovog leta stigli i Alberto Akvilani (slobodan igrač), a iz Vest Hema, odnosno fantomskog Maldonada iz Urugvaja (preko njega se često obavljaju menadžerske kombinacije) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Džonatan Kaljeri.

Ali Vitolo i Dijego Kosta su ipak posebna dimenzija. A otkud oni na Kanarskim ostrvima? Da podsetimo one koji ne čitaju baš redovno MOZZART Sport: Atletiko zbog Fifine suspenzije ne sme da registruje nove igrače, pa je onda direktno na račun Vitola uplatio 37.500.000 evra, koje je on iskoristio kako bi sam kao fizičko lice aktivirao otkupnu klauzulu u ugovoru sa Seviljom i postao slobodan igrač. Potom je po unapred pripremljenom sporazumu otišao i potpisao šestomesečnu pozajmicu sa Las Palmasom. A potom će u januaru doći u Atletiko. Svi zadovoljni.

Sada se sprema isti scenario i za Kostu. Atletiko će 28-godišnjem napadaču da "pozajmi" 40.000.000 evra, on će sa tim novcem sam da otkupi svoj ugovor od Čelsija i potom ode u Las Palmas na šestomesečnu pozajmicu. Čisto da održava formu dok ne dođe taj januar.

U Las Palmasu se verovatno štipaju ne bi li proverili da nije sve san.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.