Larson se vratio u Helsinborg

Izvor: B92, 12.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Larson se vratio u Helsinborg



Bivši reprezentativac švedske Henrik Larson napustio je Mančester Junajted i vratio se u domovinu, gde će od 1. aprla nastupati za Helsinborg. Tridesetšestogodišnji Larson je na konferenciji za novinare rekao da je u prethodnih deset nedelja uživao igrajući za jedan od najvećih klubova sveta, ali da ipak nije prihvatio ponudu Aleksa Fergusona da na Old Trafordu ostane do kraja sezone.

"Bio sam oduševljen prijemom u Mančesteru i zaista sam uživao što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam ponovo igrao u velikom klubu. Drago mi je ako sam u protekla tri meseca bar malo doprineo uspesima Mančestera, ali ni u jednom trenutku nisam razmišljao da produžim boravak u Engleskoj", rekao je Larson.

Jedan od najboljih evropskih napadača u protekloj deceniji još jednom je potvrdio da više neće igrati za reprezentaciju Švedske.

"U mojim godinama to bi bilo gotovo neozbiljno. želim da se posvetim Helsinborgu i da pomognem klubu da u sezoni u kojoj slavi stogodišnjicu postojanja ostvari što bolje rezultate", rekao je Larson.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.