Larson: Ibra je zbog mene došao u Barselonu

Izvor: Blic, 08.Okt.2009, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Larson: Ibra je zbog mene došao u Barselonu

Nekadašnji napadač Barselone a danas igrač Helsinborga i švedske reprezentacije Henrik Larson otkrio je lokalnim medijima da je zahvaljujući razgovorima sa njim Zlatan Ibrahimović prelomio i potpisao ugovor sa Kataloncima.

"Dosta sam pričao sa Zlatanom pre nego što je prešao u Barselonu. Rekao sam mu da ne okleva i da prihvati šansu koja mu se ukazala. Nije mu bilo teško objasniti da dolazi u najveći klub na svetu", rekao je Larson koji je pre Barselone uspešno nosio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dres škotskog Seltika.

Larson je dodao i da ga nije iznenadio Ibrin telefonski poziv jer je znao da mu neće biti lako da ode iz Intera. Šveđanin je takođe naglasio da je prezadovoljan kako Zlatanu ide u Barseloni, i pogotovo kako su ga navijači prihvatili, što je tamo od velike važnosti.

"Mislim da mu ide odlično i da ga navijači obožavaju. Nisam ni sumnjao u njega. Došao je fizički spreman, a tehnički je oduvek bio potkovan", izjavio je Larson, a prenosi britanski sportski sajt Gol.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.