Laprovitola posle 6/10 za tri: Saigrači su me dobro pronalazili; Veseli: NIje lako protiv bivšeg tima

Izvor: B92, 17.Okt.2023, 20:56

Laprovitola posle 6/10 za tri: Saigrači su me dobro pronalazili; Veseli: NIje lako protiv bivšeg tima

Plejmejker Barselone Nikolas Laprovitola bio je heroj katalonskog tima u pobedi nad Partizanom (83:92) u prvom meču koji je srpski tim igrao kod kuće.

Argentinac je ubacio 20 poena uz šest trojki i šest asistencija, pa je tako zasluženo poneo epitet najboljeg na ovom susretu.

Laprovitola je pre svega srećan zbog pobede i zahvalan saigračima koji su mu olakšali da pruži ovakvu partiju.

"Dobro sam počeli duplo kolo Evrolige, završavamo jednu evropsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << turneju. Veoma smo srećni sa ovom pobedom. Igrali smo veoma dobro i pametno

Moj saigrači su me pronalazili dobro. Pogodili smo dobre šuteve. Lepo se osećamo zbog pobede",
rekao je Laprovitola.

Utiske je podelio i nekadašnji igrač Partizana Jan Veseli.

"Dobra pobeda, važna, na strani. Treća za par dana. Znali smo da je ovaj teren poseban, težak za igranje. Pripremili smo se mentalno. Odradili smo dobar posao ovde. Nije lako igrati protiv bivšeg tima gde sam proveo tri godine. Sve te godine su bile posebne. Prošle i ove godine je bilo posebno. Imamo par dana da se odmorimo i onda sledi meč u petak", dodao je Veseli.

Trener Rođer Grimau je bio zadovoljan izdanjem svojih igrača.

"Bilo je veoma, veoma teško. Timski jedino možeš da pobediš u Beogradu. Zadovoljan sam kako smo igrali, kako je lopta išla. U drugom poluvremenu nije bilo dobro ni loše, ali je na kraju bila pobeda", istakao je španski stručnjak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.