Laporta ne gubi nadu

Izvor: B92, 23.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laporta ne gubi nadu



Predsednik Barselone Huan Laporta tvrdi kako je njegov klub dovoljno dobar da nadoknadi gol prednosti Liverpula i da prođe u četvrtfinale Lige šampiona.

Aktuelni šampioni Evrope igraće na Enfildu 6. marta sa nadom da će uspeti da preokrenu deficit od 2:1, sa koliko ih je Liverpul pobedio na Nou Kampu u prvoj utakmici.

"Ubeđen sam da ćemo igrati u finalu u Atini", rekao je Laporta. "Barsa je dovoljno dobra da pobedi na Enfildu i da prođe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovu rundu. Vrlo sam uveren u to".

Golovi Krega Belamija i Juna Arne Risea poništili su vođstvo Barselone iz 12. minuta i ta dva pogotka u gostima mogli bi da budu ključni, pošto Barselona mora da postigne bar dva gola da bi uopšte imala šansu da prođe dalje.

"Dva gola koje smo primili bili su pomalo čudni jer smo kontrolisali igru", nastavio je Laporta.

"Ovaj poraz je slučajnost. Siguran sam da će naši igrači da uzvrate. Imamo vremena da se pripremimo za Liverpul".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.