Laporta: Ronaldinjo nije za klupu

Izvor: B92, 04.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laporta: "Ronaldinjo nije za klupu"



Predsednik Barselone Đoan Laporta iznenađen je odlukom trenera Franka Rajkarda da u poslednje dve utakmice brazilskog asa Ronaldinja ostavi na klupi za rezervne igrače. "Teško je zamisliti da Ronaldinjo može da bude rezerva. On je ključni igrač našeg tima", rekao je Laporta.

Prvi put otkako je 2003. godine iz Pari Sen Žermena prešao u Baselonu, Ronaldinjo je na teren ušao kao rezerva u drugom poluvremenu utakmice Lige šampiona protiv Verdera. Rezerva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio i na prvenstvenoj utakmici protiv Espanjola u subotu.

"Zbog više povreda i igranja za reprezentaciju Brazila Ronaldinjo nije bio u punom treningu, ali ipak ne verujem da on može da bude rezerva. Reč je o ključnom igraču Barselone i Rajkard to naravno zna", rekao je prvi čovek katalonskog kluba.

U tim Barselone se. inače, vraća napadač Samjuel Eto’o, koji će na utakmici protiv Deportiva u špicu zauzeti mesto povređenog Tijerija Anrija. Reprezentativac Kameruna u ovoj sezoni nije igrao pošto je u septembru operisao butni mišić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.