Laporta: Mesija isplaćujemo do 2025. godine

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 12:26

Laporta: Mesija isplaćujemo do 2025. godine

Predsednik Barselone Đoan Laporta otkrio je da ekipa iz Katalonije sprema oproštajnu utakmicu za Lionela Mesija.

Iako je Mesi odlučio da u nastavku karijere igra za ekipu Intera iz Majamija, Laporta je rekao da je Argetinac na platnom spisku Barselone sve do 2025. godine.

"Mesiju želim sve najbolje. Pripremamo ogroman oproštaj od njega i meč kakav je zaslužio, a nije ga dobio na "Kamp nou". Bilo bi savršeno da se to dogodi na renoviranom stadionu, kada budu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gotovi radovi. Takođe, mi Mesiju dugujemo i isplaćujemo novac do 2025. godine, što su zaostale plate koje je dogovorio sa prethodnom upravom tokom pandemije", rekao je Laporta.

Prvi čovek kluba je otkrio i da bi Oriol Pauli bude zamena za Serhija Busketsa koji je napustio Barselonu posle dužeg vremena.

"Oriol iza sebe ima odličnu sezonu u Đironi. Iako dugo nije tu, on je dete "La Masije" i tehnički može da odgovori zahtevima. Ćavi je svestan situacije u kojoj se nalazi klub i da nemamo novca za skupocena pojačanja. Moramo da vodimo računa o svemu. Do sada smo dobili ponude za Kristensena, Arauha, Pedrija, De Jonga i Rafinju, ali mi ne želimo da prodajemo klub. Ansu Fati? Hajde da mu dopustimo da se dokaže, jer treba da zasluži ponovo Ćavijevo poverenje, ali verujemo da on to može. Biću zahvalan ako ostane. Ne znamo šta će biti sa Kesijem, zavisi da li želi da ode ili da ostane. Ako ostane, biće od pomoći. Što se tiče Lenglea, mislim da ćemo postići dogovor sa Totenhemom", istakao je Laporta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Laporta: Mesi otišao iz Barselone jer nije želeo pritisak

Izvor: Danas, 03.Jul.2023

Predsednik Barselone Đoan Laporta u razgovoru za La Vangardiju otkrio je razlog odlaska Lionela Mesija iz tog kluba, ali je govorio i o aktuelnim odlascima i dolascima, piše Sport Klub.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.