Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 22:48

Lans poklonio penal i bod Nantu (VIDEO)

Remi 1:1 u zaostaloj utakmici 8. kola Lige 1

U senci smrti Dijega Armanda Maradone, odnosno bogatog programa u Ligi šampiona, nekako ispod radara prošao je duel između Lans i Nanta. Bio je to zaostali meč 8. kola Lige 1, ujedno i jedan od dva džokera Nanta u vidu utakmica manje u odnosu na konkurenciju koji su potencijalno u jednom momentu mogli da mu donesu drugo mesto na tabeli. Međutim, prvi nije iskorišćen, iako je domaćin bio taj koji je prvi stigao do vođstva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << – 1:1.

Nant je od sredine septembra do početka oktobra proživljavao golgotu (tri poraza i remi), ali mu je večerašnji remi donekle pomogao da učvrsti sliku o sebi kao o ekipi koja bi uskoro trebalo da se ustoliči na samoj sredini tabele. Za razliku od prošlog vikenda kada su Kanarinci poveli, a pa dopustili Mecu da ih stigne, ovoga puta su išli obrnutim redosledom.

Dete Čelsija, Gael Kakuta, kojeg su londonski Plavci godinama šetali po pozajmicama, pogodio je u 27. minutu. Banca mu je poslao divnu, savršeno preciznu loptu, a ovaj ju je sproveo u gol iako ju je golman Lafon imao na rukama. Nastavio je fudbaler iz DR Kongo sa odličnim predstavama ove sezone pošto mu je večerašnji gol bio peti u prvenstu. To mu daje epitet najboljeg strelca ekipe sa Bužoara.

Međutim izabranici Franka Hasea nisu uspeli da sačuvaju vođstvo duže od 81. minuta. Nešto ranije Gradi je uklizao na Koloa i skrivio penal, a siguran sa bele tačke bio je Ture. Za treću utakmicu na kojoj Nant nije poražen, odnosno za prvi remi ovih rivala od 2007. godine.

FRANCUSKA 1 - ZAOSTALI MEČ 8. KOLA

Sreda

Lans - Nant 1:1 (1:0)

/Kakuta 27 - Ture 81/

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.