Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 15:45

Lans je domaćica: Radovanović van protokola za Nant

Srpski defanzivac u grupi igrača na koje trener Frank Hase ne računa u večerašnjem duelu sa Kanarincima

Došlo je vreme da se odigra zaostali meč 8. kola Lige 1. Lans i Nant sastaće se večeras, mesec dana pošto je prvobitno bilo planirano da odmere snage, međutim, veliki broj igrača domaćih bili su zaraženi virusom Covid-19.

Lans je ukupno odložio dve utakmice, tako da je do sada odigrao samo devet duela i ulazi u okršaj sa Kanarincima sa 9. pozicije. Klub >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa severa je ove sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja, jer bi, u teoriji, ukoliko pobedi na dva zaostala susreta mogao da dođe na drugo mesto, na samo bod od PSŽ-a.

Za vikend je Lans pobedio Dižon u gostima sa 1:0. Očekivalo se da će krvavo-zlatni pobediti u ovom susretu protiv fenjeraša, ali su zaista morali da se potrude. Mnogi posmatrači mišljenja su da je Dižon bio bolji takmac.

Trenutna forma pulena Franka Hasea je pristojna, sa samo jednim porazom u poslednjih pet utakmica, a kod kuće je Lans pokupio 10 bodova od mogućih 12 i za sada ostao neporažen. Njihov poslednji domaći meč završen je nerešenim rezultatom 4:4 protiv Remsa. Srpski internacionalac Aleksandar Radovanović odlukom trenera neće biti u protokolu za ovaj susret, a ove sezone odigrao je samo jednu utakmicu za krvavo-zlatne.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nant je za vikend odigrao nerešeno 1:1 sa Mecom, a forma ekipe u blizini Atlantskog okeana se promenila nabolje poslednjih nedelja. Kanarinci su sakupili sedam od mogućih 15 bodova na pet proteklih duela i na stadion Feliks Boler stiže kao 14. na tabeli.

Potencijalna pobeda nad Lensom primakla bi momke Kristijana Gurkufa na dva boda od rivala i pomerila ih dve pozicije iznad. Problem Nanta je njegova forma u gostima, gde je izgubio na tri od dosadašnjih pet odigranih duela. Iako se poslednje gostovanje Kanarinaca završilo pobedom nad Lorijanom od 2:0.

Ove ekipe nisu odmeravale snage od 2015. godine kada je Lans pobedio 1:0, ali Nant je slavio na tri od minula četiri dvoboja. Takođe, pet od poslednjih sedam susreta završeno su sa maksimalno dva gola.

FRANCUSKA 1 - ZAOSTALI MEČ 8. KOLA

Sreda

19.00: (2,00) Lans (3,40) Nant (3,90)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.