Lane na meti Sanderlenda, Evertona i Aston Vile

Izvor: S media, 27.Jul.2009, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lane na meti Sanderlenda, Evertona i Aston Vile

Sanderlend, Everton i Aston Vila su zainteresovani da u svoje redove dovedu reprezentativca Srbije Milana Jovanovića, nakon što je ponovo izrazio želju da pređe u Premijer ligu, piše britanski „Dejli mejl".

Njegov sadašnji klub Standard iz Liježa za 28-godišnjeg srpskog napadača traži osam miliona evra i to je glavni razlog zbog čega nije realizovan njegov transfer u Štutgart, koji je bio aktuelan ovog leta.

Jovanović je imao ponude i daleko moćnijih klubova >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Evropi, međutim, do njegovog odlaska iz Belgije još uvek nije došlo i pitenje je da li će. Sledećeg leta Jovanović će moći da napusti Standrad kao slobodan igrač bez obeštećenja....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Powered by Sportal.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.