Lane na korak od Štutgarta

Izvor: S media, 28.Jun.2009, 02:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lane na korak od Štutgarta

Reprezentativac Srbije i fudbaler Standarda iz Liježa Milan Jovanović na leto gotovo sigurno napušta Belgiju, a gde će nastaviti karijeru još uvek nije poznato.

Posle prodaje Marija Gomeza minhenskom Bajernu, "Švabama" je neophodan kvalitetan napadač, a izbor je definitvno pao na srpskog reprezentativca.

Štutgart je od transfera Gomeza inkasirao 30 miliona evra, pa pet miliona evra, na koliko se procenjuje vrednost Jovanovića, ne bi trebalo da predstavlja ozbiljnjiju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prepreku za Nemce.

Menadžer srpskog reprezentativca Cvijan Milošević otkrio je da danas ili sutra očekuje ponudu Štutgarta. Milošević je precizirao da je rukovodstvo "Švaba" najavilo da će poslati faks na adresu Standarda iz Liježa koji će označiti početak zvaničnih pregovora u vezi transfera Jovanovića u Nemačku....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Powered by Sportal.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.