Lane među Švabama

Izvor: S media, 19.Jun.2009, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lane među Švabama

Reprezentativac Srbije Milan Jovanović, koji je protekle tri sezone igrao za belgijski Standard, potpisao je ugovor sa nemačkim bundesligasem Štutgartom, objavili su francuski mediji.

Za sada nisu poznati detalji ugovora, ali se prepostavlja da će 28-godišnji Jovanović za Štuthart, koji je u šampionatu Nemačke osvojio treće mesto, igrati naredne tri sezone.

Nemački mediji su preneli da su se Štutgart i Standard dogovorili da visina transfera bude pet miliona evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i da je ostalo samo da nemački klub usaglasi uslove sa Jovanovićem.

Bivši fudbaler Vojvodine, Šahtjora i moskovske Lokomotive u Standard je prešao u julu 2006. godine i u prethodne tri sezone za aktuelnog šampiona Belgije odigrao je 90 utakmica i postigao 42 gola. Za nacionalni tim Srbije je u 17 utakmica postigao sedam pogodaka....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Tanjug

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.