Lancini ispašta zbog simuliranja

Izvor: Mondo, 19.Dec.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lancini ispašta zbog simuliranja

Ofanzivni "vezista" Vest Hema propustiće dve utakmice na početku zgusnutog prazničnog rasporeda.

Manuel Lancini suspendovan je na dva meča zbog toga što je odglumio prekršaj za jedanaesterac na subotnjoj utakmici Premijer lige protiv Stouka, koju je Vest Hem kao gost dobio rezultatom 3:0.

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) odbila je žalbu argentinskog internacionalca, pa ovaj u utorak uveče neće moći da igra protiv Arsenala u četvrtfinalu Liga kupa, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ni u subotu protiv Njukasla u borbi za bodove.

Lancinijev povratak u tim biće moguć 26. decembra, kada se dan posle Božića tradicionalno igra vanredno kolo Premijer lige, a "čekićari" idu u goste Bornmutu.

Ofanzivac Vest Hema pao je u šesnaestercu posle duela sa defanzivcem Stouka Erikom Pitersom, nakon čega je dosuđen penal iz kog je londonski tim preko Marka Nobla došao do prednosti od 1:0.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.