Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2014, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Lanako« dobitnik glavne nagrade na festivalu u Budvi

BANJALUKA - Kompanija "Lanako" iz Banjaluke dobila je glavnu festivalsku nagradu za najbolji kompanijski nastup na ovogodišnjem 21. Infofestu, festivalu informatičkih dostignuća u Budvi.

Infofest, koji je okupio učesnike iz 26 zemalja, proglašen je za najvažniji stručni skup u regionu, a predstavnici kompanije "Lanako" održali su predavanja pred brojnim posjetiocima sajma, saopšteno je iz te kompanije.

Program ofis menadžer Dragan Ninić govorio je o novostima u vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sa kompanijom, te otkrio zašto je na IT putovanju dugom 25 godina važan kvalitet, navodi se u saopštenju.

Projektant informacionih sistema Vojislav Opačić predstavio je rješenja kompanije "Lanako" u oblasti zdravstva.

Za oba predavanja vladalo je veliko interesovanje posjetilaca festivala koji je održan od 28. septembra do 4. oktobra, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.