Lamps prelomio, novac i Francuz za novog Drogbu!

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2020, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamps prelomio, novac i Francuz za novog Drogbu!

Fudbaler Liona je prva meta Čelsija u januaru...

Prema informacijama engleskih medija Čelsi se odlučio za napadača. Lampard želi da pridoda iskusnijeg napadača Ejbrahamu koji je odlično počeo sezone, ali onda ušao u golgetersku krizu.

Prva meta bio je Verner iz Lajpciga, ali novi menadžer i legenda Čelsija želi pre svih Musu Dembelea. Kaže da on podseća na nekadašnjeg saigrača Drogbu i da bi se idealno uklopio u tim. Napadač Liona koji je ranije igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Fulam i Seltik je postigao 23 gola za francuski tim, a pominjan je i kao želja Junajteda.

Informacije engleskih medija govore da je Čelsi spreman da pusti Olivijea Žirua da se vrati u domovinu i da doda novac za Dembelea, momka koji je prošao školu PSŽ da bi već u 16. godini stigao u Fulam.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi ima najviše para u januaru, šta sve Lampsa čeka pod jelkom?

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2020

Na raspolaganju 170 miliona evra, najmanje trojica stižu na "Stamford Bridž"...Frank Lampard ulazi u ovaj prelazni rok naoružan velikim sredstvima. Radi se oko 170 miliona evra koje može da potroši, nakon što je klub prodao Azara i Moratu, a zbog suspenzije nije mogao da kupuje prošlog leta...Sada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.