Lampardovo vatreno krštenje, ipak, okrnjeno, ali tu je tandem koji se čekao

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020, 20:21

Lampardovo vatreno krštenje, ipak, "okrnjeno", ali tu je tandem koji se čekao

Konačno da vidimo i taj Čelsi.

Fudbaleri Čelsija na gostovanju ekipi Brajtona, otvaraju novu sezonu u Premijer ligi.

Ako je neko obeležio ovo leto na fudbalskoj pijaci, onda je to definitivno Čelsi, koji je u svoje redove doveo - Tijaga Silvu, Bena Čilvela, Malangu Sara, Kaija Haverca, Hakima Zijeha i Tima Vernera.

Frenk Lampard će biti na slatkim mukama tokom ove sezone, ali ne i toliko u prvom kolu, pošto su Ben Čilvel i Hakim Zijeh povređeni, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Tijago Silva je i dalje na poštedi zbog kasnog završetka sezone.

Ipak, ono što najviše raduje navijače Čelsija jeste da će od prvog minuta igrati pakleni nemački tandem - Verner-Haverc koji predvode napad Plavaca.

Kristijan Pulišić nije uspeo da se oporavi od povrede, pa će Nemcima pomagati Loftus-Čik i Mejson Maunt.

Premier League debuts for @TimoWerner and @KaiHavertz29! 🙌

Here's our starting 11 for #BHACHE! pic.twitter.com/8HN1cDMF5x

— Chelsea FC (@ChelseaFC) September 14, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.