Lampard žrtvuje dvojicu za najboljeg Mauntovog prijatelja?

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 09:31

Lampard žrtvuje dvojicu za najboljeg Mauntovog prijatelja?

Trener Čelsija najavio da se sa kupovinama ne prestaje.

Kao što je poznato, "plavci" su završili posao oko dolaska Vernera i Zijeha. Dogovor oko Haverca koči Bajer Leverkuzen sa visinom obeštećenja, ali je sam igrač doneo odluku da želi na "Stamford Bridž".

Pominjali smo da je naredna želja Deklan Rajs, engleski mediji danas pišu o formuli za njegov dolazak.

Vest Hem ima katastrofalnu sezonu, deluje da će ih 21-godišnjak ipak napustiti. Rajs je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << inače ponikao u Čelsiju, tu je zajedno stasao zajedno sa Mejsonom Mauntom, kasnije se drugarstvo nastavilo i u reprezentaciji Engleske. Podsetimo tandem je opomenut tokom pauze prvenstva zbog nepoštovanja naredbi kluba - uhvaćeni su kako igraju mali fudbal sa drugarima.

Formula za Rajsa je sledeća, Čelsi će ponuditi razmenu Vest Hemu - "čekićarima" bi pripali Batšuaji i Ros Barkli. Englez je podigao nivo svoje forme posle restarta, dok je napadač nezapažen.

Ostaje da se vidi kako bi Lampard upotrebio Rajs, "čekićar" može da igra kao štoper, ali i kao defanzivni vezni.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.