Izvor: Blic, 24.Apr.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard zbog smrti svoje majke propušta meč sezone

Fudbaler Čelsija Frenk Lampard najverovatnije će propustiti meč sezone protiv Mančester junajteda u subotu zbog toga što mu je posle kraće bolesti preminula majka.



Lampardova majka preminula je od posledica pneumonije, a Lampard bi zbog toga veoma lako mogao da propusti gostovanje Mančestera u Londonu.

Situacija sa zdravljem njegove majke u poslednjih desetak dana negativno je uticala na Frenka, koji je posle nerešenog rezultata sa Liverpulom u Ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šampiona priznao da je tokom meča bio potpuno odsutan zbog teške situacije u porodici. Ipak, smatrao je da je dobro što je igrao.

"Pratila me je uzduž i popreko tokom karijere, i znajući je, rekao bih da bi štošta imala mi kaže da sam propustio meč. To mi nije izbijalo iz glave tokom meča sa Liverpulom", rekao je Lampard i dodao da je zbog lošeg zdravlja svoje majke osetio da prolazi kroz najteži period svog života.

Iako je nešto bolje zdravstveno stanje njegove majke najavilo oporavak, situacija se naglo pogoršala sve dok gospođa Lampard nije tragično preminula.

Čelsi za vikend na svom terenu dočekuje Mančester junajted u utakmici koja bi mogla da odluči novog šampiona Engleske.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lampard propušta Junajted?

Izvor: B92, 25.Apr.2008, 13:37

..Nastup fudbalera Čelsija Frenka Lamparda u subotnjoj utakmici protiv Mančester Junajteda neizvestan je, zbog smrti njegove majke. Lampard je propustio utakmice koje je Čelsi igrao protiv Vigana i Evertona, a možda neće igrati polufinalni revanš meč Lige šampiona u sredu protiv Liverpula, javili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.