Lampard u dilemi, Poljak ili injekcija?

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard u dilemi, Poljak ili injekcija?

Biće interesantno na "Bridžu" do kraja prelaznog roka.

"Plavci" su dobili priliku da kupuju, ukinuta im je zabrana transfera, ali je tokom januara nisu iskoristili.

Jasno je da im je potreban napadač, to je i sam Lampard istakao, Žiru odlazi, u Batšuaija očigledno ne veruju preterano i potreban im je neko ko će pomoći Ejbrahamu.

Pisalo se o Musi Dembeleu iz Liona, ali kako stvari stoje, Francuz će ostati u domovini makar do kraja sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ejbraham se pritom i povredio tokom utakmice sa Arsenalom, propustio je duel sa Halom u FA kupu, pod znakom pitanja je za duel sa Lesterom za vikend.

Zbog svega u klubu razmatraju više opcija, postoji i mogućnost da Ejbraham zaigra pod injekcijama, pa da potom iskoristi zimsku pauzu da se oporavi od povrede u potpunosti.

Piše se da su "Plavci" pokazali i interesovanje za optisanog napadača Milana Kšištofa Pjonteka, za kojeg je zainteresovan veliki broj klubova, ali niko nije voljan izgleda da izađe u susret zahtevima Milana, koji bi da vrati uloženo (35 miliona evra).

Videćemo šta će na "Bridžu" odlučiti, ukoliko ne dovedu novog napadača, sva je prilika da će rizikovati sa Ejbrahamom, makar protiv "Lisica" narednog vikenda.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Iznenađenje, "Plavci" pronašli rešenje u Seriji A?

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020

Čelsi još uvek nije pazario ove zime...Minuli prelazni rok "Plavci" su propustili zbog zabrane transfera, ali su dobili priliku da ove zime dovode nove igrače...Još uvek je nisu iskoristili, iako je poprilično jasno da im je potrebna sveža krv...Pisali smo i da bi napadač Tejmi Ejbraham mogao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.