Izvor: MozzartSport.com, 09.Apr.2021, 21:52

Lampard traženiji nego što se misli: Odbio sam ponude koje su mi laskale, to nije bila prava stvar

Mladi stručnjak odbio nekoliko zanimljivih ponuda, očigledno nije bio pravi trenutak

Frank Lampard je otkrio da je u protekla dva meseca odbio laskave ponude, ali koje ga nisu u potpunosti ubedile da je to prava stvar za njega u ovom trenutku. Mladi strateg je od 25. januara slobodan, ali poručuje da jedva čeka da ponovo počne da radi.

Ostaje da se vidi da li će prihvatiti ponudu mlade reprezentacije Engleske da nasledi Ajdija Botrojda, kojem ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << aktuelni mandat i koji je razočarao na Evropskom prvenstvu.

"Fudbal mi je obuzeo život, prvo kao igraču, a potom i kao treneru. Niko ne želi da ostane bez posla, ali kad krenete u ovu karijeru, to može da se dogodi, bez obzira na to koliko mislite da ste dobri. Ovo mi je pružilo mnogo više vremena da budem kod kuće. Bilo je sjajno biti u blizini porodice. Imao sam nekoliko prlika koje su mi se pojavile poslednjih šest nedelja, dva meseca, koje su mi laskale, ali ne i pravu stvar. Nisu bile prave", rekao je Lampard.

(6,00) KRISTAL PALAS (3,80) ČELSI (1,60)

A onda je usledilo malo pojašnjenje, šta je to prava ponuda.

"To bi bilo nešto što želim da učinim u pravo vreme i na pravom mestu. Moje oči su uvek uprte u to, uvek gledam fudal i pokušavam da se popravim. Pokušaću da pronađem pravo vreme i pravu priliku. Veoma želim ponovo da počnem da radim"

Fudbalska asocijacija Engleske Lamparda vidi kao modernog trenera, koji bi mogao da ubrza razvoj najtalentovanijih engleskih igrača. Boravak u Čelsiju će zauvek ostati upisan u njegovoj ličnoj karti.

"Apsolutno cenim priliku koju sam ima da vodim Čelsi. Bilo je to neverovatno vreme. Svi znaju kako sam se osećao prema klubu, od prvog momenata, pa do trenutka kada sam otišao, da nema navijača. Apsolutno su mi nedostajali. Kao igrač sam znao šta oni znače i kakav efekat to ima na utakmice. Kada pročitam naslov o povratku navijača, osaćam se toliko uzbuđeno. Da, jedva čekam to", zaključio je Lampard.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.