Lampard posle fijaska: Vratiću se Čelsiju još mnogo puta

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 20:05

Lampard posle fijaska: Vratiću se Čelsiju još mnogo puta

Još jedan meč i Frenki će biti prošlost za Čelsi, njegov boravak na klupi nikome nije bio od koristi - ali on ne odustaje od "Plavaca".

Poraz Čelsija na "Old Trafordu" (4:1) je još jedan ove sezone za "Plavce" u režiji menadžera koji je zalutao na klupu premijerligaša, i ovog sada, i svih prethodnih - Frenka Lamparda.

Kao igraču mora mu se skinuti kapa, ali kao treneru...

Srećom po navijače Čelsija, Lampardu ugovor ističe sa poslednjom utakmicom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove sezone i to bi trebalo da bude njegov poslednji meč uopšte na klupi Čelsija jer onako kako mu je tekla dosadašnja karijera teško da će ga ikad njegov klub zvati "u pomoć".

Ali, Frenki ne odustaje - veruje da nije rekao "zbogom" Čelsiju šta god da je pod time mislio.

"Vratiću se Čelsiju još mnogo puta", rekao je, aludirajući verovatno na njegovu navijačku privrženost klubu.

"Prilično sam miran oko toga, nisam nostalgičan", dodaje.

Lamaprd je u aprilu nasledio Grejema Potera i sa njim na klupi Čelsi je samo tonuo: na osam utakmica osvajio je samo četiri boda.

Meč poslednjeg kola sa Njukaslom ekipa čeka na 12 .poziciji.

Srećom po Lamaprda, toliko toga je dao klubu kao igrač da ni ovakav bilans kao trenera, i u prvom i u drugom mandatu na klupi, ne menja stav navijača kada je on u pitanju.

Sa Čelsijem je osvojio 13 trofeja i najbolji je strelac u istoriji kluba.

"Nikada neću imati osećaj da je ovo zbogom navijačima", poručio je Lampard koji je svoj pri mandat na klupi "Plavaca" imao od jula 2019. do januara 2021. godine.

O odlasku još kaže:

"Biće to kraj sezone i kraj mog povratka ovde, ali normalno je to. U jednom si danu tu, sledećeg napolju i to je u redu. Kada započnete menadžersku karijeru, to ne znači da ćete zauvek ostati u klubu u kojem ste igrali 13 godina".

Lamaprd je pre Čelsija sedeo na klupi Evertona koji mu je uručio otkaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.