Lampard kritikuje prvotimca Čelsija

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard kritikuje prvotimca Čelsija

Legendarni fudbaler Čelsija nije imao baš reči hvale za novajliju.

Čelsi ove sezone izgleda nešto drugačije nego prošle, nema Dijega Košte, Nemanje Matića, tu su neka nova lica u vidu Drinkvotera, Bakajoka, Morate.

Ipak, nisu svi pun pogodak ako pitate legendarnog fudbalera Čelsija, Frenka Lamparda.

On je bio poprilično kritičan prema Bakajoku, igraču sredine terena koji bi trebalo da zameni Nemanju Matića na toj poziciji.

"On >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << spava", rekao je Frenk Lampard.

"Zaspao je za sekundu, ne sme to sebi da dozvoli. Očas posla je usledio gol Atletika", rekao je Lampard nakon jučerašnje utakmice.

"Nisam baš siguran sa Bakajokom. Jasno je da se nije najbolje snašao u Engleskoj. Mora da se poboljša ako misli da sačuva svoje mesto u timu, srećom po Antonija Kontea, ima mogućnosti na klupi", rekao je Lampard.

Veliki je pritisak na Bakajoku jer Nemanja Matić igra fantastično u Mančester junajtedu i mnogi očekuju od Francuza da bude na tom nivou. Ipak, ne ide to tek tako...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.