Lampard krči put ka poslednjem delu slagalice!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020, 13:39

Lampard krči put ka poslednjem delu slagalice!

Jasno je šta "Plavci" moraju da urade.

Juče je Ros Barkli napustio ekipu Čelsija, danas je stigla potvrda da Met Mijazga odlazi na pozajmicu u Anderleht, a klub bi do kraja prelaznog roka mogla da napuste još makar tri fudbalera.

Markos Alonso se nakon katastrofe protiv VBA pokačio sa Lampardom i navodno je odigrao svoje za tim sa "Stamford Bridža", za njegove usluge su interesovanje pokazali Inter i Juventus, mada se "Neroazurima" žuri, pa imaju i drugi plan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Ruben Loftus-Čik se minule sezone mučio sa povredom, ove izgleda neće biti mesta za njega u timu i pored odlaska Rosa Barklija.

Vezista je konačno spreman, ali Lampard je istakao da mu je sada potrebno da igra redovno i da je zbog toga klub voljan da ga pošalje na pozajmicu.

Tim iz Birmingema je hteo i njega, ali kako je stigao Barkli to više nije opcija, videćemo gde će talentovani Loftus-Čik, jasno je da bi brojni klubovi iz PL voleli da ga vide u svojim redovima.

Na izlaznim vratima je i Antonio Ridiger, iako se pretpostavljalo da će sa Tijagom Silvom činiti štoperski tandem, Lampard izgleda više veruje Kristensenu, Zumi i Tomoriju.

Nemac nije igrao ni u Liga kupu protiv Totenhema, a upravo se gradski rival pominje kao potencijalna destinacija.

Škrinijar je teška misija za "Pevce", nemački reprezentativac bi mogao da bude odlično rešenje.

Dakle, spremaju se odlasci i utisak je da se pravi prostor za angažovanje još jednog pojačanja, jasno, reč je o Deklanu Rajsu iz Vest Hema, kojeg Frenk Lampard izuzetno ceni.

Rajs se dokazao u dresu "Čekićara" kao vrstan defanzivni vezista, zaigrao je i za reprezentaciju Engleske, a može da se snađe i na poziciji štopera.

Tehnički je sjajno potkovan i ima jako dobar pregled igre, pa bi bio od velike koristi "Plavcima" u organziaciji igre, bilo iz veznog reda ili iz zadnje linije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.