Lampard jasan - Kepa nije kriv!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020, 12:00

Lampard jasan - "Kepa nije kriv!"

Španski čuvar još jednom nije imao svoj dan.

Čelsi je odigrao spektakularnih 3:3 protiv Sautemptona.

"Plavci" su imali vođstvo od 2:0 i 3:2, ali ispostavilo se da nije bilo dovoljno. Odbrana predvođena Kepom, ali i Zumom je ulazila iz greške u grešku.

Iako su mediji brže bolje požurili da okrive španskog golmana, Lampard nije delio takvo mišljenje.

"Razočaravajuće. Primili smo gol kasno, u utakmici gde smo u jednom trenutku imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i vođstvo od 2:0. Razočaravajuće kako smo izgubili dva boda", izjavio je trener Čelsija.

Drugi gol "svetaca" je bila pokazna vežba kako ne treba da se komunicira u odbrani.

"Nisam video još jednom, video sam samo uživo. Pas pozadi je bio spor, Kepa je pokušao da ga zaustavi i onda se desila ta situacija oko stative. Nisam video dovoljno, ali zasigurno da je razočaravajuće iz našeg ugla", prokomentarisao je gol Adamsa Lampard.

Greški Kepe je kumovao pas Zume koji jeste bio prekratak, francuski štoper je imao i 'zasluge' za treći gol Sautemptona kada je slabo izbio loptu posle kornera to jest servirao Volkotu šansu koji pronalazi Vestergarda za 3:3.

"Plavci" su uložili ogroman novac u napadački arsenal, izgleda da je trebalo koji milion više da se uloži i pozadi u defanzivu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.