Lampard i Solskjer promenili polovinu igrača u odnosu na ONU utakmicu!

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard i Solskjer promenili polovinu igrača u odnosu na ONU utakmicu!

Vreme je za osvetu ili ne?

Kada je u prvom kolu Premijer lige, Mančester Junajted na svom stadionu razbio Čelsi rezultatom 4:0, niko ne bi rekao da bi sezone mogle da budu kasnije potpuno drugačije.

Doduše, neki su govorili da Junajted nije zaslužio toliko ubedljivu pobedu, a večeras se isti timovi sastaju na Stamford Bridžu.

Za razliku od te utakmice, i Frenk Lampard i Ole Gunar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Solskjer napravili su po šest izmena.

U timu Čelsija, sada su tu Kabaljero, Džejms, Ridiger, Vilijan, Bačuaji, a nema Zume, Emersona, Maunta, Barklija i Abrahama.

T E A M 🤝 N E W S

Thoughts? #CHEMUN pic.twitter.com/h0uxLMEVSq

— Chelsea FC (@ChelseaFC) February 17, 2020

Na drugoj strani, Ole Gunar Solskjer u odnosu na prvi meč na Old Trafordu, nema Lindelofa, Pogbu, Mektomineja, Pereiru, Rašforda i Lingarda, a menjaju ih Baji, Fred, Matić, Vilijams, Bruno Fernandeš i Džejms.

Here's your #MUFC XI for tonight's game at Stamford Bridge 🔴#CHEMUN

Manchester United (@ManUtd) February 17, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lampard: VAR uništava dušu

Izvor: Beta, 18.Feb.2020, 11:54

Trener fudbalera Čelsija Frenk Lampard rekao je da VAR uništava dušu navijačima i izrazio je negodovanje pojedinim sudijskim odlukama u porazu od Mančester junajteda."Pogledao sam to opet i VAR je tu baš za to, a oni nisu uradili dobar posao. Megvajer je trebalo da bude isključen, to je jasno,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.