Lampard: Rekord posvećujem majci

Izvor: B92, 12.Maj.2013, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard: Rekord posvećujem majci

Lampard je vrlo emotivno pričao o tome kako je sa dva data gola Aston Vili postao najbolji strelac u istoriji kluba.

Kapiten plavaca' je od kako je 2001. godine došao u Čelsi iz komšijskog Vest Hema postigao je 203 gola i tako prestigao legendarnog Bobija Tamlinga.

Engleski reprezentativac je proslavu rekorda posvetio majci.

Ovde sam dugo vremena, ali mama mi je bila najveća podrška u karijeri. Zato ovo posvećujem njoj. Bobi Tamling je bio veliki fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i drago mi je da sam ga prestigao, ali iz poštovanja prema njemu nisam hteo da previše proslavim ovaj uspeh”, vrlo emotivno je pričao Frank Lampard koji je sa ta dva gola odveo 'plavce' u Ligu šampiona.

Lampad se zahvalio svojim saigračima i navijačima kluba.

Bilo je neverovatno. Imao sam ogromnu podršku saigrača i to ste mogli da vidite na kraju utakmice. Zahvaljujem se i navijačima za što su mi davali podršku sve ove godine”, rekao je Lampard.

Pohvalama ’Super Franku’ pridružio se i nekadašnji fudbaler Liverpula Džejmi Rednap.

Lampard je jedan od najboljih fudbalera Premijer lige u poslednjoj deceniji. Svaku godinu daje preko 10 golova i to je neverovatno. Veliki je profesionalac, igrač i čovek i mislim da će Čelsi pogrešiti ako ga pusti na kraju sezone”, rekao je Rednap.

Frank Lampard odigrao je za Čelsi 402 utakmice, dok je za reprezentaciju Engleske ima 95 utakmica uz 28 golova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.