Lampard: Ovo je moj klub

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 23:35

Lampard: Ovo je moj klub

Novi menadžer Čelsija Frenk Lampard izjavio je danas da je srećan što se vratio u londondonski klub i dodao da nije mogao da odbije poziv sa "Stamford bridža".

Lampard će voditi Čelsi do kraja sezone, pošto je nedavno Grejem Poter dobio otkaz.

Lampard će po drugi put u karijeri biti na klupi londonskog kluba, pošto je Čelsi već vodio od jula 2019. do januara 2021. godine.

"Ovo je moj klub i uvek su prisutne emocije. Od kada sam napustio Čelsi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam birao drugačiji put, ali poziv koji je stigao nisam želeo da odbijem", rekao je Lampard, prenosi zvanični sajt kluba.

On je istakao da je spreman da ponovo vodi klub, koji u svojim redovima ima vrhunske fudbalere.

"Veliki klubovi imaju velike igrače, a moj posao je da učinim da svi oni budu uključeni. Da, jasno je i da moramo da radimo na tome da Čelsi popravi realizaciju, verujem da tu mogu da pomognem. Golovi su bili veliki deo moje igračke karijere", poručio je Lampard.

Čelsi se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli Premijer lige sa 39 bodova.

"U Premijer ligi ništa ne može da vas iznenadi, jer je svaka utakmica priča za sebe i morate da je pripremate na drugačiji način. Sada je bitno da pronađemo pravu energiju i da naša igra bude dovoljno dobra da pobeđujemo. Tu smo gde smo, ali svakom je jasno da ovaj tim Čelsija ima mnogo potencijala", istakao je novi menadžer Čelsija.

On će biti na klupi Čelsija narednog vikenda na meču 30. kola Premijer lige protiv Vulverhemptona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.