Lale kod svoje legende

Izvor: Mondo, 22.Apr.2013, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lale" kod svoje legende

Rukovodstvo Vojvodine posetilo Vujadina Boškova.

Vujadin Boškov, legenda Vojvodine, Novog Sada, Srbije i Jugoslavije nasmejan kao i uvek.

Uprkos narušenom zdravlju, čovek za čije se ime vežu najveći uspesi Vojvodine, primio je u svom domu najvišu delegaciju novosadaskog kluba.

Predsednik crveno-belih Ratko Butorović, potpredsednik gospodin Dušan Vlaović i Ilija Pantelić upriličili su posetu porodici Boškov.

Razlog je bio da se legendi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uruči poziv da u nedelju 28. aprila Boškov otvori prvu Sportsku akademiju FK Vojvodina na mestu koje nosi njegovo ime. Poziv je sa zadovoljstvom prihvaćen.

(MONDO, foto: FK Vojvodina)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Voša ne zaboravlja svoju legendu!

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2013

Delegacija FK Vojvodina na čelu sa predsednikom kluba Ratkom Butorovićem posetila je u ponedeljak legendu srpskog fudbala i nekadašnjeg selektora naše zemlje Vujadina Boškova, koji je prihvatio poziv da u nedelju otvori Sportsku akademiju u Novom Sadu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.