Lalatoviću vrata širom otvorena

Izvor: Mondo, 30.Dec.2018, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatoviću vrata širom otvorena

Trener Radničkog ima džentlmenski dogovor sa čelnicima Nišlija da može da napusti klupu ove zime, ali da li će to i učiniti znaće se uskoro, kaže Ivica Tončev

Foto: MN Press

Da li će Nenad Lalatović voditi Radnički iz Niša i u drugom delu Superlige? Odgovor na to pitanje trebalo bi da bude poznat uskoro.

"Radnički ima trenera, ne znam odakle uopšte priče o statusu Lalatovića... Čini mi se da je to delo večitih dušebrižnika, koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poslednjih dana često raspituju za naše zdravlje", poručio je za "Sportski žurnal" prvi čovek niškog kluba Ivica Tončev.

Ipak, on ne spori da Lalatović može da ode.

"Sa Lalatovićem imam džentlmenski ugovor da u slučaju dobre ponude može da ode u inostranstvo".

Kaže da ne zna da li je takva ponuda stigla.

"Nisam upoznat, ali logično je da se za njega interesuju mnogi klubovi. U ovom trenutku je sve moguće i uskoro će se znati konačan odgovor", poručio je predsednik Radničkog iz Niša.

A kazahstanski mediji prenose da bi Lalatović mogao u njihovu zemlju.

Navodno Astana je ozbiljno "zagrizla" i u opticaju je plata od 200.000 evra. U tom klubu došlo je do velike reorganizacije, čelnici su podneli ostavke, a traži se i novi šef stručnog štaba. Koga će imenovati biće poznato već posle Nove godine.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Lalatović ide kod Rukavine?

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2018

Prvi čovek Radničkog potvrdio da sa Nenadom Lalatovićem ima džentlmenski dogovor. Hoće li Lalat na istok?..Najavio je trener Radničkog iz Niša da bi tokom zime mogao da promeni sredinu i napusti srpski fudbal...Za sada nema novih informacija o statusu Nenada Lalatovića, izuzev tvrdnji Ivice Tončeva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.