Lalatovića čeka drastična kazna!

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatovića čeka drastična kazna!

Predstavnici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije zasedaće u četvrtak, a glavna tema biće prijava protiv Nenada Lalatovića i FK Vojvodina. Evo koje su moguće kazne za prestupnike.

Prethodnog vikenda u Humskoj je odigran jedan od dva derbija 20. kola Superlige Srbije koji je obeležio trijumf Vojvodine nad aktuelnim šampionom i prestup koji je načinio trener novosadskog kluba.

Uprkos kazni koja mu je izrečena trener Vojvodine Nenad Lalatović sedeo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na klupi crveno-belih i vodio ekipu u meču sa Partizanom. Zbog toga što se oglušio o odluke Disciplinske komisije FS Srbije Nenada Lalatovića čeka nova kazna.

"Svakako da ćemo imati u vidu da je Lalatović 'povratnik' u činjenju prekršaja, tako da u koliko procenimo da je kriv, sledi mu drastičnija vremenska kazna" naveo je za "Sport" Milan Mladenović, sekretar DK FS Srbije.

Ako imamo u vidu da je Disciplinska komisija prvobitno kaznila Nenada Lalatovića sa tri meseca zabrane obavljanja dužnosti, onda je jasno da mu u ovom slučaju sleduje uvećanje vremenske zabrane.

Sa druge strane, ukoliko na sutrašnjoj sednici članovi Disciplinske komisije procene da je u Humskoj došlo do kršenja pravilnika, a svi su izgledi da hoće, kazna čeka i superligaša iz Novog Sada.

"Što se tiče kluba, on može da bude kažnjen novčano, oduzimanjem bodova i vremenskom kaznom vršenja dužnosti nekog od klupskih funkcionera" pojasnio je Mladenović.

Predstavnici Disciplinske komisije FS Srbije zasedaće u četvrtak i očekuje se da eventualna kazna za Nenada Lalatovića i FK Vojvodina bude izrečena već sutra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poruka 'disciplinaca' - Grof nije amnestiran od kazni!

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2015

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović naći će se na dnevnom redu sednice Disciplinske komisije FS Srbije koja je zakazana za četvrtak...Prethodnu nedelju obeležili su prestupi superligaških trenera koji će se u četvrtak naći na dnevnom redu Sednice Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije...Kako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.