Lalatović u Belgiji otkrio ekskluzivu, Siti ponudio četiri miliona, šta se desilo?!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2020, 20:40

Lalatović u Belgiji otkrio ekskluzivu, Siti ponudio četiri miliona, šta se desilo?!

Trener Vojvodine otkrio potencijalnu transfer bombu dok je belgijsku javnost upoznavao sa svojim timom.

Fudbaleri Vojvodine sutra od 20 časova igraju svoj prvi evropski meč posle tri godine. Biće to gostovanje belgijskom Standardu u Liježu, a novosadska ekspedicija je danas doputovala na odredište.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović je večeras održao i obaveznu konferenciju za novinare u Liježu, ali tom prilikom je otkrio ''bombastičnu'' vest, vezanu za interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester sitija za talentovanog vezistu Vojvodine Mirka Topića.





''Povređen nam je Mirko Topić, reprezentativac naše zemlje, defanzivni vezista i veoma je talentovan, o čemu svedoči i to što za njega već postoje ozbiljne ponude. Mančester siti je nudio 4.000.000 evra, ali smo odbili, jer smatramo da vredi više. Kažem to čisto da biste shvatili o kakvom se kvalitetu radi'', istakao je Lalatović.

Podsetimo, prošle zime je za Topića vladalo veliko interesovanje, i Crvena zvezda ga je želela u svojim redovima, ali ni Topić, ni uprava Vojvodine nisu odstupali od stava da on ostane u redovima novosadske ''Stare dame''.

Potom su povrede počele da ga muče, pa je priča o njegovom transferu utihnula, ali verujemo ne zadugo. Tek će se pričati o ovom momku ukoliko ponovo zaigra kao prošle jeseni.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.