Lalatović posle pobede u Modriči: Luković će igrati za Zvezdu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Dec.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović posle pobede u Modriči: Luković će igrati za Zvezdu! (VIDEO)

Za Crvenu zvezdu igrao i anonimni Brazilac Luis Enrike koji se od danas nalazi na probi u srpskom šampionu

Zvezda je razveselila navijače u Republici Srpskoj. Kombinovani tim crveno-belih ubedljivo je u današnjoj prijateljskoj utakmici pobedio tamošnjeg drugoligaša Modriču Maksimu sa 7:1.

 Ipak, izjava trenera aktulenog šampiona Nenada Lalatovića, po završetku meča, verovatno je do stanja ekstaze dovela navijače crveno-belih. Mladi stručnjak je potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da će u prolećnoj sezoni dres Crvene zvezde nositi bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Luković. Iskusni defanzivac je tri meseca trenirao sa crveno-belima i posle iscrpljujućih pregovora postigao je dogovor sa upravom kluba sa Marakane.

„Tačno je da će Aleksandar Luković igrati u Zvezdi. On je dete kluba, zna šta znači nositi dres Crvene zvezde. Biće veliko pojačanje za nas. Uz njega će mladi igrači napredovati“, rekao je Lalatović.

Inače, susret u Modriči protekao je u pravom prijateljskom tonu. Zvezda je naplatila kvalitet više i već posle prvog poluvremena imala ubedljivu prednost od 5:1. Golove su postigli Gogić (2), Despotović, Planić, Gavrić, Jokić i mladi Lazar Đurović

Za crveno-bele u Modriči je igrao i malo poznati brazilski napadač Luis Enrike. On se od danas nalazi na probi. Inače, Nenadu Lalatoviću ga je preporučio Stanislav Karasi.



(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Lalatović posle pobede u Modriči: Luković će igrati za Zvezdu!

Izvor: Press, 10.Dec.2014

"Uz Luneta će mladi igrači mnogo da napreduju, on je dete kluba i zna kako je nositi dres Zvezde" . Zvezda je razveselila navijače u Republici Srpskoj. Kombinovani tim crveno-belih ubedljivo je u današnjoj prijateljskoj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.