Lalatović moli Džajića i Nedimovića za fer suđenje

Izvor: B92, 03.Apr.2023, 18:12

Lalatović moli Džajića i Nedimovića za fer suđenje

Trener novosadske Mladosti GAT Nenad Lalatović apelovao je kod čelnika FSS za pošteno suđenje u završnici sezone.

Dva kola pre kraja regularnog dela sezone i početka plej-ofa, Mladost je poslednja u Superligi sa 18 bodova.

Lalatović je nezadovoljan arbitražom u porazu od Crvene zvezde (4:2) proteklog vikenda.

"Izuzetno poštujem gospodu Dragana Džajića, Branislava Nedimovića i Dejana Filipovića i jedino što ih molim je to da Mladost GAT u finišu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone ima bolji odnos i suđenje 50:50. Ne tražimo pomoć, ne želimo nikakvu frku, niti ćemo da se žalimo, ali velika grehota bila bi da vlasnik GAT, gospodin Dejan Slijepčević, zbog svega napusti srpski fudbal. On iz svog džepa plaća naš klub, redovno uplaćuje i porez u budžet Republike Srbije i bilo bi jako tužno da ode. Ne želim da komentarišem odluke arbitra, postoje ljudi koji su sve mogli da vide i reaguju", rekao je Lalatović.

Meč je posebno obeležio događaj iz 37. minuta kada je Gelor Kanga udario pesnicom u stomak Đorđa Denića, za šta je dobio samo žuti karton.



"Prvo poluvreme odigrali smo fenomenalno i postigli dva gola posle lepih akcija. Sa druge strane, Zvezda je do svojih pogodaka u prvih 45 minuta stigla iz dve VAR situacije, a dogodio se i sporni trenutak kada je Kanga zatvorenom pesnicom udario Denića… Idemo dalje, nadam se da ćemo protiv Kolubare i Mladosti iz Lučana imati ravnopravne uslove na terenu, koji su nam potrebni, jer mi, svi zajedno, igramo za naše porodice i karijere i trudimo se da one ne budu ugrožene"
, zaključio je Lalatović.

Mladost pred plej-of dočekuje Kolubaru, pa gostuje imenjaku iz Lučana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.