Lalatović isterao svoje: Nije realno da nastavimo sa takvim odnosima

Izvor: B92, 07.Jul.2020, 18:44

Lalatović "isterao svoje": "Nije realno da nastavimo sa takvim odnosima"

Nikola Lazetić više neće obavljati funkciju sportskog direktora FK Vojvodina.

Ta informacija dolazi par dana nakon što je trener "lala" Nenad Lalatović rekao "da njegov klub ima sportskog direktora samo na papiru".

O Lazetićevoj budućnosti pričao je predsednik Voše Vojislav Gajić.

"Nisam ljubitelj takvog prepucavanja po medijima, zato se nisam ni oglašavao, iako sam naravno imao šta da kažem, ali nisam hteo zbog mira u kući. Gledajte, ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imaju svoje karaktere, ponekad i pritisak zbog rezultata, razne uglove gledanja, sve je na kraju ispalo dobro, ali... Generalno, takva situacija, saglasiće se svi da nije realno da nastavimo sa takvim odnosima", kazao je Gajić za "Mozzartsport" i dodao:

"Imamo već određeni dogovor da u narednim danima raskinemo ugovor sa Lazetićem, da se rastanemo kao prijatelji".

Vojislav Gajić nije potvrdio da su opcije za sportskog direktora Milan Đuričić ili Miloš Krasić, a poput Nenada Lalatovića je kazao da su potrebna dvojica-trojica novih igrača, doduše za sada se ne spominju konkretna imena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FK Vojvodina bez sportskog direktora - ostavku ponudio i predsednik kluba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2020, 18:43

Upravni odbor FK Vojvodina i sportski direktor kluba Nikola Lazetić sporazumno su raskinuli ugovor o saradnji. Potpredsednik kluba Ljubomir Apro potvrdio je da je reč o prestanku korektne saradnje. Istovremeno, naglasio je da je trener Nenad Lalatović zatražio pojačanja na pozicijama beka, štopera...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.