Lalatović ima problem: Šefe, ako se povredimo, ostajemo na ulici

Izvor: B92, 04.Maj.2021, 17:19

Lalatović ima problem: "Šefe, ako se povredimo, ostajemo na ulici"

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da mu je teško da motiviše igrače za meč sa Radničkim iz Niša.

"Lale" su već obezbedile kvalifikacije za Ligu Evrope, a dodatni problem predstavlja i činjenica da dosta prvotimaca nije potpisalo nove ugovore sa klubom iz Novog Sada.

Iz tog razloga, neki neće davati 100 odsto, kako bi izbegli povrede do kraja sezone.

"Za nas jako teška utakmica, jer nam realno ova utakmica ne donosi ništa i ne uzima ništa, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi smo među prva četiri tima i obezbedili smo Evropu. Da li je dobro kada ovako rano obezbedite Evropu kako smo mi obebzedili, da nema stresa i nervoze, ja nekako više volim kada je napeto do kraja, da ne bude opuštanja. Dao sam svojim igračima da provedu za Uskrs sa porodicama tri dana od Velikog petka do Uskrsa, u ponedeljak su imali prvi trening, danas ćemo imati drugi i u sredu nas već čeka meč protiv Radničkog, kome ova utakmica puno znači, može mnogo da im donese, mnogo da im uzme, nama ništa bukvalno", rekao je Lalatović i dodao:

"Tako da kažem još jednom, jako je teško da motivišem tim. Ima mnogo naših igrača kojima ističu ugovori, oni sami kažu, "šefe, mi sad da se borimo da dajemo 100 odsto, nismo produžili ugovor sa Vojvodinom, još nismo našli neki novi klub, možemo da se povredimo i ostajemo na ulici godinu dana. Ostajemo bez kluba i primanja, jako je teško naterati ih na nekih sto odsto."

Lalatović je još jednom napomenuo da Vojvodina može da bude zadovoljna ovom sezonom, s obzirom na budžet.

"Budžet Zvezde je 30 miliona evra, budžet Partizana je 20 miliona, budžet Čukaričkog je pet miliona evra, a naš 2,5 miliona evra. Imali smo ubedljivo najmanji budžet od svih ovih ekipa i mi smo uspeli sa ovim budžetom da igramo sa njima na tom nivou", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.